Foren Suche

Suchoptionen anzeigen
  • RELEASE - Targa Florio 1.0Datum03.10.2012 10:03
    Foren-Beitrag von leandroskal im Thema

    It's high time I do a clean installation I guess, also need a system format (it's been already 2 years from the last one.. :p). I don't remember all the specs exactly, I will have to check them again, I only remember the i7 at 3GHz (1st generation I guess back then), 3Gb ram - triple band, nvidia 1 Gb), always ran graphics at medium (on average) and never had a real issue with rFactor before. Anyway, I'll do that format and come back at you. thanks for all the responses.

  • RELEASE - Targa Florio 1.0Datum29.09.2012 05:11
    Foren-Beitrag von leandroskal im Thema

    No, no error messages. I first tried to update the map-plugin because i had an early version and it kinda worked: I got in the track for the first time in my life :) but I couldn't change the gears (it would rapidly change back to neutral) and there was a wide grey section in my screen. so i had to exit. that was it. Then I lowered all graphics but nothing, couldn't load it for a second time... probably graphics issue you thing?

  • RELEASE - Targa Florio 1.0Datum29.09.2012 01:58
    Foren-Beitrag von leandroskal im Thema

    Hello guys, I am having trouble loading the truck. It won't load it; taking into account the detail you gave that it takes longer the first time to load, I left my computer loading for a whole hour ...! I tried to add the +fullproc and +highprio in the destination file name but it says it cannot find such a program. I don't know if I have to use specific cars in order to load the circuit.... ? Any ideas how can I overcome this ?

    Thank you very much

Inhalte des Mitglieds leandroskal
Beiträge: 3

Besucher
0 Mitglieder und 1 Gast sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: MrLonguinha17
Forum Statistiken
Das Forum hat 233 Themen und 3286 Beiträge.

Heute waren 0 Mitglieder Online:


Besucherrekord: 341 Benutzer (15.06.2014 02:04).

Xobor Forum Software ©Xobor.de | Forum erstellen